Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratifikacija

Češki Senat ratificirao Ugovor o pristupanju Hrvatske EU

eu, zastava, pregovori
Pixsell
26.04.2012.
u 09:27

Zastupnici u Senatu jednoglasno su ratificirali ugovor, a Češka je sedma zemlja koja je to učinila

Češki je Senat jednoglasno ratificirao ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji. Objavila je to na svom Twitter-profilu Vlada RH.

Ratifikaciju ugovora Česi su najavili još prošloga tjedna, a Češka je sedma zemlja koja je odobrila ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Osim Češke, ugovor su dosad ratificirale Slovačka, Mađarska, Bugarska, Italija, Malta i Hrvatska.

Komentara 11

OB
-obrisani-
10:03 26.04.2012.

Zašto i dalje ima samo 12 zvezdica . Te zvezdice nešto drugo znače . Ne predstavljau države

OB
-obrisani-
10:38 26.04.2012.

Holandija hoće da odbaci evro? Nakon pada proevropske vlade i izbora 12. septembra, Holanđani će se verovatno izjasniti za izlazak iz evrozone

MS
mare_split
09:37 26.04.2012.

Šteta! ... Bliži se kraj EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije