Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ti mladi

Čelnik Mladeži HDZ-a prenoćio u policiji jer je vozio pod zabranom

'07.04.2010., Slavonski Brod - Zdravko Sockovic (HDZ), predsjednik zupanijske skupstine i bivsi saborski zastupnik.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
'Ivica Galovic/PIXSELL'
17.01.2011.
u 21:00

Danijel Sočković sin je Zdravka Sočkovića, bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika te šefa Županijskog odbora HDZ-a

Danijel Sočković, dopredsjednik Mladeži HDZ-a u Slavonskom Brodu, prenoćio je u petak u policijskoj postaji jer je upravljao automobilom premda mu je izrečena zabrana vožnje.

Naime, Sočković, sin Zdravka Sočkovića, bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika te aktualnog predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije i predsjednika Županijske skupštine, kojemu je oduzeta hrvatska dozvola, sjeo je za volan s njemačkom vozačkom.

– Vožnje pod zabranom je bilo, ali ne mogu otkriti identitet nijednog vozača. No, nema govora, bez obzira na to o kome je u tim slučajevima riječ, da je itko kod nas intervenirao zbog uhićenja, odnosno zakonskog zadržavanja do sljedećeg jutra. Dok smo Željko Prša i mi, njegovi suradnici, na čelnim pozicijama u Policijskoj upravi, nikakvih intervencija u slučaju počinjenja kaznenih djela ne može biti niti će policiji bilo tko određivati što će i kako postupati – kazao je Darko Petek, zamjenik načelnika policije, o navodnoj intervenciji vrhuške tamošnje policije. Zdravko Sočković, pak, smatra da je cijela priča rezultat namjernog širenja ničim utemeljenih glasina usmjerenih protiv njega i njegove obitelji. Nije pobio da je njegov sin Danijel u petak navečer doista uhićen i do jutra zadržan u policiji.

– Ne vidim gdje je tu problem, niti je vozio pijan niti drogiran. Pobijam sve glasine da sam zbog toga intervenirao u policiji, niti bih to radio. Dogodilo se što se dogodilo, događa se i drugima, a ipak o njima se malo ili ništa ne piše. Očito je da nam netko želi napakostiti – kazao nam je u telefonskom razgovoru Zdravko Sočković. Petar Bodrožić-Selak, čelnik Mladeži HDZ-a, također smatra da je riječ o smicalicama i podmetanjima.

– Nikakav eksces Zdravkov sin nije počinio da bi ga policija zato morala uhititi i držati do jutra. I drugi su "tatini" sinovi radili slično, a sve je prolazilo bez prijava. Zato sam uvjeren da mu je sve to netko namjerno smjestio – kazao je Petar Bodrožić-Selak.

Komentara 58

VI
vidimškoj
21:12 17.01.2011.

ne pišite više stranačku pripadnost ovakvih debila jer mi čitaoci VL znamo i bez toga čiji su. ZNA SE.

PR
Protivcenzure
21:12 17.01.2011.

ova mladež hdza stvarno može poslužiti mladima kao primjer... sve tuča, nasilje i kaznene prijave.

KU
kukuriku
20:31 18.01.2011.

..a ,.drug Cácíc´jos´uvik ima Vozacku ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije