Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDAT ZA ŽUPANA

Čačić: Za HDZ u Varaždinskoj županiji vrijedi 'no pasaran'

Varaždin: Župan Radimir Čačić glasovao na lokalnim izborima
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 17:10

Nikad ovdje nisu prošli i po mom dubokom uvjerenju, ako izađemo kao što smo odradili i sada, uvjerljiva je naša pobjeda, kazao je

Na izborima za župana povećali smo rezultat za 20 posto u odnosu na prošle izbore. Tada sam ja stizao lijevi centar i ljevicu, a sada desnica pokušava stići mene. U ovoj županiji, ako budemo ozbiljni i odgovorni, za HDZ vrijedi "no pasaran" (neće proći). Nikad ovdje nisu prošli i po mom dubokom uvjerenju, ako izađemo kao što smo odradili i sada, uvjerljiva je naša pobjeda - rekao je Radimir Čačić u osvrtu na rezultate izbora za župana Varaždinske županije, u kojoj ide u drugi krug s kandidatom iz HDZ-a Anđelkom Stričakom.

- Nije kriterij za izbor nekoga poštenje i neupitnost poštenja, to je nulta pretpostavka. Ako postoji u politici itko tko nema srama i spreman se je kandidirati ako na njega postoji sumnja za kriminal, onda pristojan čovjek to mora odstraniti. Očekujem da ćemo taj problem u Gradu Varaždinu u drugom krugu riješiti – rekao je Čačić. 
 

Ankica Mamić: Pobjednik izbora je promjena, to su građani jasno poručili strankama

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
ZoranF
17:21 17.05.2021.

". . . poštenje i neupitnost poštenja, to je nulta pretpostavka. Ako postoji u politici itko tko nema srama i spreman se je kandidirati . . ., onda pristojan čovjek to mora odstraniti." Zar pravomoćno sudsko rješenje za ubojstvo nije dokaz kriminala? Ako cestovni ubojica nema srama, pristojni glasači bi ga trebali odstraniti.

SI
Silvijo12345
02:29 18.05.2021.

A poštenjak se javel koji lik😈

LL
lijepa_li si
18:58 17.05.2021.

kaže moralna vertikala koja je jedan mandat u saboru dala na raspolaganje tom mrskom hdz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije