Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNI PSI

Bulmastifi do smrti izgrizli Slovenca koji ih je naslijedio

psi9
Foto: Saša Despot / Žurnal24
1/9
02.02.2010.
u 21:11

Psi koji su već prije tri godine napali čovjeka trebali su biti usmrćeni, ali nisu te ih je ubijeni vlasnik naslijedio od prethodne vlasnice. Anonimne optužbe tvrde da psi nisu 2006. ubijeni zbog podmićivanja veterinarske službe.

LJUBLJANA - Tri psa pasmine bulmastif večeras su u središtu Ljubljane rastrgala svog vlasnika koji je ubrzo potom na mjestu napada preminuo, potvrdila je ljubljanska policija koja je jednog psa usmrtila, a dva su zadržali pod nadzorom.

Prema prvim neslužbenim informacijama žrtva je Sašo Baričević, a ti su psi već su sudjelovali u sličnom napadu 2006. godine u istoj ljubljanskoj ulici na slučajnog prolaznika i teško ga ozlijedili. Psi su tada odvedeni u utočište za napuštene životinje, a protiv njihove je vlasnice podnesena kaznena prijava.

U utočištu su bulmastifi napali i lakše ozlijedili instruktoricu za dresuru pasa pa su se u javnosti pojavili zahtjevi za njihovu eutanaziju. Veterinarski se inspektor tome usprotivio i pse vratio vlasnici koja je u međuvremenu preminula pa je skrb o psima preuzeo Baričević. Kosova antikorupcijska komisija, pak, dobila je anonimno pismo u kojem se za korupciju i zloupotrebu položaja optužuje generalnu ravnateljicu Veterinarske uprave Slovenije Vidu Čadonič Špelič.

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
22:24 02.02.2010.

Jao ljudi,cijela Priština je na nogama zbog ove vijesti ! ! !

SI
Slo_Istran
14:20 03.02.2010.

03.02.2010. u 01:57h babarogga Si toliko funkcionalno nepismen, da ne vidiš, da su psi u stvari ubili Hrvata? A inače treba zabraniti uzgoj i posjed takvih i sličnih pasma jer ne zasluže živjeti. Nisam za to, da se jih sveve odjednom postrijeli samo, da se jim sprijeći, da se plode i tako mirno idu s ovog svijeta. Od čovjeka stvorjeni od čovjeka izbrisani...

Avatar Ivica6
Ivica6
21:39 02.02.2010.

Ma, dajte, ne pišite svašta! Pa u EU, a posebno Sloveniji, nema korupcije! ;-))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije