Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremeno zbrinut

Bruno traži dom u kojem će moći ostati zauvijek

Bruno
Foto: Privatni album
1/5
11.03.2015.
u 21:53

Cijepljen je od zaraznih bolesti, pristojan i uredan, ostale informacije na 091/377-2682

Brunu je s ceste spasila slučajna prolaznica, izronio je pred nju iz mraka.

- Našla sam ga u večernjoj šetnji sa svojim psima. Nije imao ogrlicu, bio je sav mokar i blatan. Nisam ga mogla ostaviti na cesti pa sam ga smjestila na jedino mjesto kojeg sam se u tom trenu sjetila. Odvela sam ga kod mame, kod nje često završavaju psi koje pronađem na cesti. I dala sam čvrsto obećanje da ću mu već drugi dan pronaći novi smještaj – kaže Zagrepčanka S.P., sretnica koju napušteni psi vrlo često zaskoče u šetnji.

Naknadno je saznala da je pas već prije viđen u naselju, da je čak imao i privremeni smještaj, a onda je opet završio na ulici. Dala mu je ime Bruno, a on ima samo sedam kilograma i manje od godinu dana. Dlaka mu je tamnosmeđa, a cape mu krase bijele čarapice.

Bruno je na privremenom smještaju cijepljen je od zaraznih bolesti. Socijaliziran je, slaže se sa svima, sa psima i mačkama. U stanu je uredan, poštuje kućni red, a kad ide u šetnju jako je pristojan. Traži dom u kojem će moći ostati zauvijek. Sve ostale informacije možete dobiti na 091/377-2682.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije