Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisna na listi HNS-a

Blaženka Divjak: 'Prvi put da sam ponosna što sam negdje posljednja'

Varaždin: Štromar i Divjak održali zajedničku konferenciju za medije
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
07.06.2020.
u 17:40

Kad smo prije tri godine ušli u Vladu, naišli smo na državu u okovima ekstremista, rekao je predsjednik HNS-a Predrag Štromar

Prvi put da sam ponosna što sam negdje posljednja - rekla je ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. Blaženka Divjak i najavila da će biti na posljednjem 14. mjestu na HNS-ovoj listi u 3. izbornoj jedinici, i to kao nezavisna kandidatkinja.

Najavila je dva velika projekta - uvođenje reda i više rada u visoko obrazovanje, te uvođenje cjelodnevne nastave u školama.

Predsjednik HNS-a Predrag Štromar predstavio ju je kao ženu koja je uz podršku HNS-a u obrazovanju u Hrvatskoj napravila čudo.

- Često nam tepaju da je Sjever kotač razvoja. Davno smo civilizacijski i uređenjem Europska unija i služimo svima za primjer. Ljudi su ovdje vrijedni i radišni, ali često potplaćeni. Ne bunimo se, ne prosvjedujemo, ne galamimo, pa često na nas nitko ne obraća pažnju. I dok se svi nešto svađaju, mi radimo. Ono u što istinski vjerujem i živim je da se ljubav prema domovini pokazuje upravo poštenim radom i da tu vrijednost Sjever iskreno živi. Kad smo prije tri godine ušli u Vladu, naišli smo na državu u okovima ekstremista - istaknuo je Štromar.

Komentara 4

IV
ivanmaric666
18:50 07.06.2020.

gospođa neodlučna zajedno sa hns om radi štetu građanima hrvatske,od razdjelnika do online nastave,tableta,vjetrenjača,...za sve to je zaslužan hns.Marginalna stranka koja dobrom trgovinom uvijek postigne cilj a to su fotelje.

DH
dalibor.hren
16:55 08.06.2020.

Sad je posljednja, a do sada je bila zadnja! Za nju neće glasati niti Blaženka Divjak!

DU
Deleted user
20:39 07.06.2020.

plaćam piće i klopu svim ljudima koji daju glas ministrici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije