Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Bivši rektor Aleksa Bjeliš na sudu jer je udario pješakinju i slomio joj petu

Aleksa Bjeliš
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
03.04.2017.
u 19:34

Bjeliš je, vozeći Renault Scenic, 10. prosinca oko 15.30 sati pedesetak metara od Medicinskog fakulteta desnim bočnim dijelom automobila udario pješakinju Martinu F.

Zbog prometne nesreće koju je, kako se sumnjiči, skrivio u prosincu 2015. godine na zagrebačkoj Šalati Državno odvjetništvo traži da se bivšeg rektora Zagrebačkog sveučilišta Aleksu Bjeliša kazni s 12 tisuća kuna, odnosno četrdeset dnevnih dohodaka. Kako ga se tereti optužnicom, Bjeliš je, vozeći Renault Scenic, 10. prosinca oko 15.30 sati pedesetak metara od Medicinskog fakulteta desnim bočnim dijelom automobila udario pješakinju Martinu F. koja se kretala cestom u istom smjeru kao i on. S obzirom na to da na tom dijelu ceste nema nogostupa, hodala je kolnikom pokraj parkiranih automobila kad je Bjeliš udario u nju, a u nesreći je zadobila višestruki prijelom petne kosti.

– Osjetila sam udarac i pala na tlo. Tad je iz automobila koji me udario izašao Bjeliš, koji me pitao jesam li ozlijeđena, a zatim me odvezao u bolnicu na Rebro jer sam rekla da me jako boli i da ne mogu čekati Hitnu – svjedočila je u sudnici Martina F.      

>> Bjeliš: Etički savjet sam zbog plagiranja osnovao 2006., puno prije nego što je predložio Letica

>> Aleksa Bjeliš: Ministar Jovanović ne može me ni uvrijediti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije