Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Bivši poznati SDP-ovac prešao Tomaševiću, otkrio i poziciju na listi

Bojan Glavašević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
05.06.2020.
u 10:38

Ovaj zadnji saziv Sabora je bio takav da smo vidjeli najgore stvari u zadnjih 30 godina i mislim da je toga dosta, poručio je Glavašević

Bivši SDP-ovac Bojan Glavašević zajedno s Platformom Možemo! izlazi na izbore u 6. izbornoj jedinici.

"Surađujemo na temama kulture, rodne ravnopravnosti, temi priuštivog stanovanja, tako da na neki način ova izborna suradnja je prirodni nastavak političke suradnje koja traje već godinama i drago mi je da ćemo napraviti jednu sinergiju za dobr rezultate u 6. izbornoj jedinici", kazao je Tomislav Tomašević na konferenciji za novinare.

"Ovi ljude koji stoje oko mene su ljudi čiste ruke, imaju ideje za 21. stoljeće i meni je zaista čast dati svoje iskustvo u nacionalnoj politici i stati rame uz rame s njima i pokušati zajedno i uspjeti s njima zauvijek promijeniti Sabor. Ovaj zadnji saziv Sabora je bio takav da smo vidjeli najgore stvari u zadnjih 30 godina i mislim da je toga dosta, a glas za nas sigurno neće biti bačeni glas i mislim da zajednički možemo osigurati dobar život naših građana. Ja ću biti kandidat na 14, mjestu na listi, vodit ću preferencijalnu kampanju", kazao je Bojan Glavašević.

Komentara 6

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
10:46 05.06.2020.

Neki dan smo doznali da mu deda živi u Norveškoj, sad je jasniji njegov službeni put na devet dana u Norvešku, i to ministar avionom, a njih četvero u autu. Do sada je bilo malo nejasno što pomoćnik za stambene i pravne poslove u ministarstvu branitelja (i još njih nekoliko) ima službeno raditi devet dana u Norveškoj. Sad je sve jasno.

Avatar kenshi
kenshi
11:58 05.06.2020.

Ne bih rekao da je to pojačanje.

DL
dr Luigi
19:35 05.06.2020.

Nisu imali moj glas ni prije,a sada pogotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije