Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE U SDP-U

Bernardić: Ja ne bježim od odgovornosti i spreman sam otići. Čestitam HDZ-u

Zagreb: Restar koalicija izborne rezultate čeka u prostorijama SDP-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
05.07.2020.
u 23:21

Biljana Borzan rekla je kako bi ona na Bernardićevom mjestu dala ostavku, a Komadina je potvrdio kako i sam Bernardić o tome razmišlja

Prema neslužbenim rezultatima DIP-a HDZ je relativni pobjednik izbora. SDP je dobio manje mandata nego što su očekivali, te su svi složni da se sve dobro mora analizirati. Predsjednik SDP-a Davor Bernardić obratio se javnosti u središnjici SDP-a.

"Nije lako govoriti nakon ovakvog rezultata. Dopustite da zahvalim svima koji su glasali na izborima. Napravili ste da se vaš glas čuje. Želim zahvaliti svima koji su glasali za Restart koaliciju", kazao je.

"Za nas je istina bila nit vodilja. U zadnjih 30 godina SDP je vodio Hrvatsku dva puta. Počeli smo pregovore s EU, digli smo plaće i mirovine, dizali smo standard, jačali smo civilno društvo", rekao je Bernardić.

"Mi smo i dalje u borbi za sve ugnjetavane i vjerujemo u tolerantnu Hrvatsku bez diskriminacije," kazao je.

"Ja ne bježim od odgovornosti i spreman sam otići", istaknuo je Bernardić. Na kraju je čestitao pobjednicima. "Čestitam HDZ-u i Plenkoviću", kazao je Bernardić.

 

 

Komentara 6

ZI
zinegoid
06:25 06.07.2020.

ma kakvo iznenađenje. zar je postojao itko ozbiljan i daje vjerovao da ovaj nezreo čovjek može dobiti potporu naroda. trideset posto ide samo na njegovu dušu. dobili su što su tražili, blebećući zatvorenih očiju.

Avatar PatriaCro
PatriaCro
02:38 06.07.2020.

Totalni potop Ljevice. Danas sam ponosan na Hrvate. Bravo Hrvatska !

SSR
ßrzi
00:09 06.07.2020.

Pobjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije