Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Baka dječaka: Moja kći napravila je grešku, neka odgovara. Ali nije ga zlostavljala

- Možda da joj prije nisam sve davala, da je nisam držala ko princezu, sve njene želje ispunjavala, uvijek stajala iza nje... možda bi bilo drugačije - rekla je baka
09. srpnja 2019. u 23:51 18 komentara 9073 prikaza
Baka dječaka
Foto: Screenshot RTL

Baka dječaka koji je u subotu doveden u bolnicu u Klaićevoj s prijelomom ruke rekla je da ga majka nije zlostavljala, ali da ga je zanemarivala. Poručila je da osjeća odgovornost zbog ponašanje svoje kćeri te da će tražiti puno skrbništvo nad unukom.

Goran Roić Dječak ostaje u bolnici Ravnatelj Klaićeve: Sumnjamo da su dječaku davali lijekove za smirenje

Baka je u razgovoru za RTL rekla da je danas vidjela unuka te je odbacila informacije da ima višestruke rane od čikova i hematome. Rekla je da na čelu ima mali ožiljak, ali ne od čika, već se radi o ogrebotini. Također smatra da nisu postajali raniji prijelomi, prenose Vijesti.hr.

Baka je ispričala kako joj je kći 1. srpnja poslala fotografiju unuka i rekla da je unuk super.

- Ja sam je poslije toga nazvala i rekla sam joj da nešto s njim nije u redu, da to nije on. Izgledao je ispijeno, blijedo, mršavo, pothranjeno, bez sjaja u očima. Znači to više nije bilo dijete koje sam ja ostavila kada sam odlazila - rekla je baka, koja misli da je njezina kći "još nezrela za majčinstvo".

Chloe Wiegand Velika tragedija Djed poginule djevojčice policiji objasnio kako je malena pala s kruzera

- Ona kao osoba nije loša i sad što tvrde da je ona možda njega zlostavljala nešto... 1000 posto tvrdim da nije - rekla je baka.

Je li ga zanemarivala? 

- Je, je. Nije mu kuhala, higijena nije bila dobra. Sve ono što sam rekla socijalnoj službi, stojim iza svoje izjave, i tako i na TV-u. Dijete nije hranjeno na adekvatan način, higijena nije vođena - rekla je baka.

KBC Rijeka TRAGEDIJA Preminula djevojčica koja je pronađena u zatvorenom automobilu

Baka je rekla da je majka radila, a da je stan i režije plaćala ona. Znala je da njezina kći ide raditi na sezonu i da postoji dadilja, ali da nije znala u kakvim uvjetima dijete živi. Rekla je da se nije mogla ponuditi da se brine o unuku jer su se razilazile u mišljenjima oko toga - njegovog odgoja, prehrane, higijene..., zbog čega su i prestale živjeti zajedno. Za kćer kaže - Napravila je grešku, za nju neka odgovara. Otkrila je i da se njezina kći s ocem djeteta razišla kada je ona bila trudna dva mjeseca.

- Možda da joj prije nisam sve davala, da je nisam držala ko princezu, sve njene želje ispunjavala, uvijek stajala iza nje... možda bi bilo drugačije - rekla je baka.

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
 • Avatar Mona-Mo
  Mona-Mo:

  Tragično bi bilo dati dijete baki koja vrlo očito nije bila sposobna da odgoji svoje dijete. Također, kako kaze znala je da je dijete zanemarivano, pa jadnice dužnost po zakonu i kao čovjeku ti je bila da to prijaviš. Katastrofa ... prikaži još!a sta po zemlji hoda.

 • Avatar lola lola
  lola lola:

  Dajte ga baki, neka odgoji novog Sunjergu, Komsica ili Daruvarca!

 • @bserver:

  Baka je uništila kćer a sada želi i unuka? Neprihvatljivo!