Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGENCIJA APA

Austrijski mediji o Bandiću: Izazivao je negodovanje i preživio brojne skandale

Zagreb: Gradonačelnik Milan Bandić obišao Gradsku četvrt Brezovica
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
01.03.2021.
u 19:27

Bandić se planirao ponovno ove godine kandidirati na izborima, ali ga promatrači nisu smatrali favoritom niti mu davali dobre izglede za pobjedu, navela je austrijska agencija

Austrijska novinska agencija APA u svojoj je vijesti o smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dio teksta posvetila njegovim
političkim promjenama te korupcijskim skandalima koji su mu se stavljali na teret. Njegov su mandat tamošnji novinari nazvali “izuzetno kontroverznim” te su naveli da je Bandić preživio brojne skandale.

Također su zabilježili da je Bandić u međuvremenu promijenio političku stranu te je od socijaldemokrata postao “desničarski populist”.

Prema novinskim izvješćima, piše APA, često bi izazvao negodovanje svojim seksističkim uvredama te patrijarhalnim stavom prema novinarkama. APA je istaknula da su Zagrepčani prošle godine i prosvjedovali protiv gradonačelnika.

Bandić se planirao ponovno ove godine kandidirati na izborima, ali ga promatrači nisu smatrali favoritom niti mu davali dobre izglede za pobjedu, navela je austrijska agencija.

VIDEO Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:14 01.03.2021.

da skratimo podkupio ili ti korumpirao je vlast

VA
vadis1
19:58 01.03.2021.

Bandic je prezivio brojne skandale radi skandalozne drzave. Da u drzavi Hrvatskoj vlada vladavina prava takav lopov nebi mogao biti gradonacelnik niti jednog grada. Ne samo da nebi mogao biti gradonacelnik nego bi bio osudjen na dugogodisnju robiju.

AD
adminka
08:30 02.03.2021.

pa kom se čita po cijele dane o pokojnicima? niti mi se čita niti mi se komentira, a vjerujem i drugi tako misle da je u našoj kulutri previše naglasak na pokojnicima, na prošlosti i na tome kaj je moglo biti, umjesto da gledamo naprijed ispred i oko sebe, u budućnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije