Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda od supruga

Australski svećenik osmislio aplikaciju za zaboravne muževe

'09.02.2011., Zagreb - U hotelu Dubrovnik predstavljena je akcija  Soundset Baby Boom.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunić/PIXSELL
18.07.2013.
u 08:26

Aplikacija je osmišljena tako da služi kao podsjetnik na informacije kao što rođendani ili datum obljetnice braka

Australski pastor Mark Reilly izmislio je mobilnu aplikaciju pod imenom 'Legenda od supruga' koja bi mogla dobro doći svim zaboravnim muževima koji nikako da zapamte sve one 'detalje' na koje ljepši spol obraća pozornost, piše Guardian.

Aplikacija je osmišljena tako da služi kao podsjetnik na informacije poput važnih datuma (rođendana, obljetnica braka.....), omiljenog cvijeća,  veličina haljine i cipela i slično.

 - Na ideju sam došao slušajući prijatelje kako se žale da nikad ne znaju koju veličinu odjeće njihova žena nosi ili što joj pokloniti za godišnjicu braka. Šalili smo se kako bi za takve stvai trebala postojati aplikacija pa sam ju i izmislio, kaže svećenik koji tvrdi da se većina muškaraca trudi postati legendarnim supruzima te da će im aplikacija pomoći da vrate romantiku u svoj brak.

>> Osmislile aplikaciju kojom liječnici prate stanje pacijenata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije