Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ramljak i Vrdoljak zajedno u kafiću: 'Bila je to prijateljska kava'

Razgovarali su i o gospodarskoj situaciji u Slavoniji jer povjerenik Ramljak odlazi u obilazak Agrokorovih poljoprivrednih kompanija, poručili su iz Agrokora
27. lipnja 2017. u 18:17 9 komentara 1508 prikaza
Ante Ramljak i Ivan Vrdoljak
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/Igor Kralj/PIXSELL

U kafiću nedaleko od središnjice HNS-a kavu su popili izvanredni Vladin povjerenik Ante Ramljak i donedavni šef HNS-a Ivan Vrdoljak, pišu 24 sata.

Potpredsjednik Vlade Predrag Štromar i ministar državne imovine Goran Marić, za kojeg u HNS-u smatraju da ima prevelike ovlasti Pregovori o kadroviranju HNS želi svoje ljude u HEP-u, Plinacru, Janafu

Postavilo se pitanje traži li Vrdoljak novi posao jer je najavio odlazak u privatni sektor, no izvanredni povjerenik to je opovrgnuo.

- Bila je to prijateljska kava dvojice ljudi koji su dugo bili suradnici. Razgovarali su i o gospodarskoj situaciji u Slavoniji jer povjerenik Ramljak odlazi u obilazak Agrokorovih poljoprivrednih kompanija - poručili su iz Agrokora.

Vrdoljak nije odgovarao na poruke i pozive. Njih dvojica se inače poznaju jer je Ramljak bio u Centru za praćenje investicija kad je Vrdoljak postao ministar gospodarstva 2012. u Vladi Zorana Milanovića. Iz tog vremena mu je Ramljak pomagao oko određenih projekata.

Ante Ramljak Agrokor Ramljak u Sarajevu: Moj fokus će sada biti situacija u BiH Predrag Štromar Nepoznati Štromar Najteži trenutak bio mu je sjednica Predsjedništva HNS-a nakon koje je i zaplakao Petar Pierre Matek Petar Pierre Matek: 'Mirovinci nisu izgubili zbog Agrokora, no tužbe su moguće'
RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • aristip:

    Nakon ovoga sastanka siguran sam da niti jedno državno tijelo neće pokazati zanimanje za provjeru koji subjekti će biti prioritetno namireni od strane trgovačkih društava koja su pod "izvanrednom upravom".

  • IvanLu:

    AGROKOR je magnet za lopove. Iz trulog lesa hijene poput Mrsica i Vrdoljaka kidaju sebi zadnje komadine mesa. Nakon sto su se "privatizacijski" lavovi dobro najeli sad smije i smrdljiva stoka sitnog zuba. Uvjet je samo "omerta" (zakon sutnje u ... prikaži još! Mafiji) i da se kosti moraju pojesti da ne ostanu dokazi. Bjeloglavi supovi poput Plenkovica, Seksa, Marica, Dalicke i Bozinovica stite gozbu iz zraka.

  • patrizia:

    Hoće Vrdoljak uvaliti razdjelnike u svaku Konzumovu poslovnicu!!