Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vode ih ravnatelji s dugim mandatima

Analizirali smo najbolje srednje škole: Mnoga djeca ih upisuju na temelju percepcije

04.06.2021.
u 20:51

27 srednjih škola u Hrvatskoj vode ravnatelji koji su birani 2000. ili još ranije. Većini je uspjelo da od tih obrazovnih ustanova naprave brend

Komentara 5

DU
Deleted user
22:47 04.06.2021.

Sve je krenulo nizbrdo kada su se ukinuli prijemni ispiti, koji su klasificirali dijecu po stvarnom znanju i mogučnostima. I dalje su najbolje škole one koje imaju prijemne ispite. Ovako se upisuju u većinu škola odlikaši koji su dijametralno suprotni jedan je pametan i sposoban, drugi baš i ne ali je iz loše osnovne škole i onda se ne može pratiti nastava i uglavnom pate i jedni i drugi, pametnima i sposobnima je lako i ne ostvare svoj interes i ponecijal, a manje sposobni se pate jer ne uspijevaju sve odraditi i samo su frustrirani. treba pod hitno uvesti malu maturu ili vratiti prijemne ispite. Jedino ispravno mijerilo kvalitete škola je matura - ali pod uvjetom da se ukinu i zabrane Trinomi i slične pripreme za maturu. To je glupost. Škola je ta koja priprema za maturu!

Avatar Svračak
Svračak
21:37 04.06.2021.

Po čemu je to javno zdravstvo jezivo? Petnaestak godina sam redovni korisnik usluga javnog zdravstva, bez ikakvih veza i darivanja i nemam gotovo nikakvih primjedbi na njihov rad. Ako očekuješ da ti javno zdravstvo odštopava nos zbog prehlade onda sigurno ne valja.

LI
Lisac
21:28 04.06.2021.

Javno Skolstvo nam je na razini zdravstva - jezivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije