Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živopisno

7 stvari koje o 'The Donaldu' vjerojatno 
niste znali

Donald Trump i Paul Ryan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.11.2016.
u 20:01

Ovo je sve sada naše, kao da kažu Donald i Melania s balkona Bijele kuće

1. Bogatstvo Forbes je procijenio da je Donald Trump “težak” 4,5 milijardi dolara. Trump na to samo odmahuje rukom i kaže da je dvostruko bogatiji.

2. Kosa Iako je većina uvjerena da Trump nosi periku, doista se radi o njegovoj prirodnoj kosi koja mu je jedan od zaštitnih znakova.

3. Beton Građevinski materijal za svoj Trump Tower na Manhattanu Trump je kupio od tvrtke S&A čiji su vlasnici bili mafijaši Anthony Salerno zvani Fat Tony (Debeli Tony) i Paul Castellano.

4. Dvorac sa 118 soba Da bi si kupio ulaznicu za visoko društvo, Trump je 1985. (tada je imao 39 godina) kupio dvorac “Mar-A-Lago” sa 118 soba od nasljednice carstva Cornflakesa Marjorie Merriweather Post u Palm Beachu na Floridi.

5. Pet puta ne Vijetnamu Da bi izbjegao odlazak u rat u Vijetnamu (od 1960. do 1975.) Trump se služio trikovima – četiri puta oslobođen je “zbog studentskih razloga”, a jednom zbog bolova u kostima

6. Bankroti Trump je doživio i nekoliko bankrota – propali su njegovi hoteli poput Trump Taj Mahal u Atlantic Cityju

7. Reality showovi Slavnim je postao preko svojih TV showova poput “The Apprentice”. Gostovao je u mnogim filmovima i serijama (“Seks i grad”, “Home Alone 2”...)

>> Ovako će izgledati novi svjetski poredak nakon izbora Trumpa za predsjednika SAD-a

>> 'Melanija Trump kaže da je diplomirala, no završila je samo srednju školu'

Komentara 14

AN
anticenzura
20:13 12.11.2016.

O Trumpu se zna sve, na Zapadu nema osobe koja nema jednu njegovu knjigu u kuci. Ne mogu mu naci ni jednu aferu, sve je stekao svojim radom, ne mogu ga ucjenjivati zato ga i preziru.

DU
Deleted user
21:00 12.11.2016.

Hvala bogu da više ne moramo stalno čitat o Putinu, sad je tu Trump, neko vrijeme smo mirni.

4M
4mazge
20:58 12.11.2016.

Jeli ba hat?....jest....jeli se lja či na?....naravno!....ali zaista mu je pomagala samo obitelj....nije bilo pomoći tako da mu netko traži protuuslugu!.....skidam mu kapu!....postigao je maksimum za jednog ame ri kanca!....ne može više, jače ili bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije