Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo kako!

Konačno objasnili kraj serije 'Izgubljeni'!

lost
Foto: Screenshot
1/2
17.03.2014.
u 21:26

Kraj hit serije 'Izgubljeni' podijelio je mišljenja gledatelja, ostavivši većinu potpuno zbunjenu...

Kraj hit serije 'Izgubljeni' podijelio je mišljenja gledatelja, ostavivši većinu potpuno zbunjenu. Nakon deset godina spekulacija, napokon su producenti serije Damon Lindelolf i Carlton Cuse objasnili kraj serije. Cuse je odmah demantirao pretpostavke da je otok na kojem su boravili preživjeli avionskog pada bilo čistilište.

- Ne, ne, ne. Nisu bili mrtvi cijelo vrijeme. Likovi su preživjeli pad aviona i zaista bili na otoku. Na kraju su svi umrli i otišli u raj, rekao je Cuse. Dečki su objasnili i kako je serija bila metafora za ljude koji su izgubljeni te traže značenje i svrhu vlastitih života. - Smatrali smo da kraj serije mora biti duhovan, zaključio je Cuse.

Serija je imala šest sezona i privukla milijunsko gledateljstvo. Ipak, kada je 2010. godine završila, ostavila je mnogo upitnika iznad glava gledatelja.

>>"Izgubljeni" razočarali: Kraj bez ijednog odgovora

Komentara 3

BA
baba44713
17:18 21.03.2014.

"Smatrali smo da kraj serije mora biti duhovan" - prijevod: zapetljali smo se toliko da nam nije ostalo ništa drugo no skrumpirati blesav kraj i praviti se dubokoumni. Ne znam čemu uopće rasprave o ovoj seriji. Pa scenaristi su otvorenoeno priznali da su pola "misterija" uveli uopće ne znajući kuda će voditi, a one za koje su i imali inicijalnu ideju gdje će vodito su u hodu i po nekoliko puta promijenili planirano objašnjenje.

LA
Latz
09:06 18.03.2014.

Kako može 'napokon (biti) objašnjeno' nešto što je već odavno objašnjeno?

ST
streetboy
08:19 18.03.2014.

najbolja strana serija koju sam ikad gledao , istina kraj zbunjuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije