Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sviđa li vam se?

Više od milijun klikova! Spot o Hrvatskoj dobio 1. nagradu u Bakuu

spot turizam
Foto: screenshot/youtube
1/2
03.07.2014.
u 09:29

Film redatelja Ivana Perića proglašen je najboljim u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji sa još 68 filmova iz cijelog svijeta.

Promotivni film turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, "The Heart Of Adriatic", na Baku International Tourism Film festivalu u Azerbajdžanu osvojio je prvo mjesto, Golden Award, za najbolji promotivni turistički film, pohvalilo se na svojim internetskim stranicama Ministarstvo turizma.

Film redatelja Ivana Perića proglašen je najboljim u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji s još 68 filmova iz cijelog svijeta.

"Film je napravljen u produkciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i tima Dream Division Production, a nagrada je velik uspjeh i priznanje radu turističke zajednice", pišu iz Ministarstva turizma. To je četvrti promotivni video uradak TZ Splitsko-dalmatinske županije, a javnosti je predstavljen u studenom prošle godine i već ima više od milijun pregleda na YouTubeu.

>>Prvi kvartal još lošiji, drugi donio minuse i u turizmu

>>'Ne možemo uspoređivati lanjske rezultate s ovogodišnjima jer su praznici 'pali' u različito vrijeme'

Sviđa li vam se turistički spot "The Heart Of Adriatic"?

Komentara 19

KA
kafka
10:45 03.07.2014.

Super! Jednostavno i predivno!

DU
Deleted user
09:53 03.07.2014.

Izvanredan spot! BRAVO!!!!!

ZA
zagabria1
11:02 03.07.2014.

Vrlo lijep spot. Svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije