Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh

Nevena Rendeli istrčala polu-maraton: Ovo je za mene nevjerojatan uspjeh

Nevena Rendeli
Foto: Nevena Rendeli/Instagram
1/7
09.09.2014.
u 08:07

– Trčanjem se bavim od travnja, planiram još puno trčati, ali ne znam kamo ću dotrčati – našalila se odlično raspoložena Nevena ponosna na svoj uspjeh.

Voditeljica Nevena Rendeli na listu uspjeha može upisati još jedno postignuće. Naime, ovog je vikenda istrčala prvi polumaraton u životu – 21 kilometar.

Sudjelovala je u prvom vinskom maratonu u Istri, koji se održavao u Parenzani.

– Ovo je za mene nevjerojatan uspjeh – rekla nam je HTV-ova voditeljica nakon što je završila etapu.

Trčanjem se bavim od travnja, planiram još puno trčati, ali ne znam kamo ću dotrčati – našalila se odlično raspoložena Nevena ponosna na svoj uspjeh.

– Uspjeh je više psihički nego fizički, iako sad jedva hodam – rekla nam je. Trčala je za ekipu slavnog vinara Matoševića, a zadovoljstvo nakon utrke potaknulo ju je da se nastavi baviti ovim sportom.

>>'Još uvijek se na lijepom plavom Jadranu mogu pronaći neotkrivene oaze ljetnog užitka'

>>Nemate vremena? Već i 5 minuta trčanja dnevno produžuje život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije