Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodig - Majstor u parovima

Francuzi imaj sjajan par! Ali zar Bryani nisu ta klasa...

05.02.2015., Dom sportova, Zagreb - 10. ATP turnir PBZ Zagreb Indoors 2015, 2 kolo, Marcel Granollers (ESP) - Ivan Dodig (CRO). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
16.09.2016.
u 12:53

Ozračje u momčadi je vrhunsko. Već nekoliko godina nastupamo zajedno, uživamo u druženju, opušteni smo i dajemo maksimum u susretima Davisova kupa, što nas čini sretnima – kaže Ivan Dodig

Ponajbolji svjetski tenisač u igri parova Ivan Dodig (31) dobro je raspoložen uoči velike bitke u polufinalu protiv Francuza.

– Ozračje u momčadi je vrhunsko. Već nekoliko godina nastupamo zajedno, uživamo u druženju, opušteni smo i dajemo maksimum u susretima Davisova kupa, što nas čini sretnima – kaže Ivan koji se na pitanje “Kako zdravlje?” ipak morao prisjetiti kroničnih problema s leđima.

– Problemi se posebno javljaju u pojedinačnim susretima jer su u njima puno veći napori. U parovima to nekako prolazi. No, radim sve da budem spreman za meč i da uspijem okončati sezonu.

Hoćete li moći nastupiti i pojedinačno ne bude li Borna zbog ozljede mogao igrati?

– Vidjet ćemo. Ni ja nisam puno trenirao jer se nakon US Opena nisam najbolje osjećao. Nadam se da će Borna moći igrati, a ne bude li mogao, vidjet ćemo što je najbolje za reprezentaciju.

Kakvi su nam izgledi u polufinalu? Francuzi kažu da smo favoriti zbog domaćeg terena...

– Činjenica je da oni imaju širi izbor visokoplasiranih igrača. Mi imamo Marina koji sigurno može pobijediti u oba meča, ali za suparnike također ima vrhunske igrače. Tu je i Borna koji uvijek igra odlično u Davisovu kupu. Što se parova tiče, igramo s najboljim parom na svijetu i realno su Mahut i Herbert favoriti. U Portlandu smo pobijedili braću Bryan u vrlo teškoj situaciji kad smo nakon prvog dana gubili s 0:2. Sve će to biti otvoreni mečevi, no važno je da nakon prvoga dana ne bude negativan omjer.

Uspješno gurate na obje fronte, pojedinačno i u paru, jeste li Mela ugostili u Međugorju?

– Stalno ga pozivam... Jednom će svakako doći – uza smiješak će Ivan, otac dvojice sinova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije