Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji na rivijeri

Zasluženo! Županiji ide, ali Splitu još dvostruko bolje

Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
07.08.2015.
u 10:41

Splitskim gostima na ponudu je danas obilje restorana, zabave, izleta, atrakcija, kvalitetnog obiteljskog smještaja...

- Apsolutno zasluženo! Split je i turistički pobjednik naše županije, ali posebno nam je drago da se splitski uzlet vidi i iz Zagreba, u nacionalnom dnevniku Večernjem listu i njegovoj tradicionalnoj Turističkoj patroli – komentar je direktora Turističke zajednice Splitskodalmatinske županije Joška Stelle.

– Naša županija za sedam mjeseci ima odličan rezultat, deset posto više i gostiju i noćenja nego lani, a plus Splita iznosi čak 21 posto! Od toga je možda još i vrednija promjena strukture turista u županiji u korist zapadnih Europljana. U srpnju nam je porastao posjet iz Njemačke 20, a iz Velike Britanije čak 49 posto – ističe.

Splitski bum vidi kao posljedicu promjena u posljednje dvije, tri godine. Iako, kaže, preokret je počeo prije šest, sedam godina. Kako god, splitskim gostima na ponudu je danas obilje restorana, zabave, izleta, atrakcija, kvalitetnog obiteljskog smještaja...

>> Već na brodu za Hvar ljepotica do ljepotice, neslužbeni Miss katamarana za Miss svijeta

>> Sve smo podredili turizmu i nije loše, od toga živimo 12 mjeseci

>> Jesu li ljepše Splićanke ili gošće iz Brazila i Venezuele?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije