Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tele2 turistička patrola

Vole jesti u restoranu Ivo, u kojem je s Ivom ručao i saudijski princ

makarska
Foto: Srđan Hebar
04.08.2015.
u 08:18

Osim kultnih restorana, za goste plićeg džepa prihvatljiv je hotel Biokovo

        Zaboravio je konobar na mene, i na moju žeđ nakon povratka iz šetnje do Nugala i natrag.

A kad sam mu mahnuo nakon dvadesetak minuta, lupio se po čelu. Začas je stigao s najvećom bocom mineralne vode koju je pronašao u lokalu i donio na stol uz posudu punu leda.

Ispričavam se, gužva je

– Ispričavam se, zaboravio sam gužva je... Evo, ja častim!

Lijepa gesta, ali ostavio sam mu ipak novac. Nećemo propasti ni on ni ja za bocu vode. Kad smo već kod ugostitelja, u gradu je kultni restoran Ivo.

– I sam je Ivo išao kod Ive. Kad je donedavni predsjednik Ivo Josipović ovdje dočekao saudijskog princa, jeli su upravo u tom restoranu – opisuju domaći kultna mjesta svoga grada.Pa i Gari Kasparov, zaljubljenik u Makarsku, ovdje je za napad na titulu pripremao aktualnog svjetskog šahovskog prvaka Magnusa Carlsena (24).

Bokšić i Drviš na rivi

– E, to nismo znali. Mi tu susrećemo Alena Bokšića, Stipu Drviša, njih se često može vidjeti na rivi, domaći su – govore Makarani. No, domaćini su mislili i na one goste s plićim džepom, a koji žele probati naše morske specijalitete.Tko je gladan, može u hotelu Biokovo, upozoravaju me dobronamjerno, cijelo ljeto jesti za male novce. I to dobro jesti.

– Imaju marende, redom po 35 kuna, a neki smo dan bili na gulašu od hobotnica. Cijene su zaista pristupačne.     

>> Otok Vis - škola s 20.000 riječi

Komentara 1

FR
franjo
09:41 04.08.2015.

Opatija je jedini grad koji nudi visoku kvalitetu, a sve ovo drugo, i sam Ivo je drugorazredno. Josipović i taj Arap su bili jednom , a ja sam u Opatiji bio Pet tjedana....u najboljem hotelu . Beva.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije