Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAMING SAJAM E3

U Los Angelesu objavljeno što nas ove jeseni čeka u virtualnom svijetu

E3
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
15.06.2014.
u 14:38

Novi Battlefield nastavak nosit će ime Battlefield Hardline, a izlazi 21. listopada

Godišnji sajam igara E3 – Electronic Entertainment Expo proteklog tjedna održan je u Los Angelesu. Predstavljeni su mnogi noviteti i najave iz svijeta gaminga. Objavljeni su datumi izlaska nastavaka već postojećih igara, predstavljeni traileri te su održane mnoge prezentacije i natjecanja vezana za budućnost razvitka igraćih konzola. Electronic Arts imao je određene probleme s curenjem informacija i trailera za novi nastavak serijala Battlefield pa nitko nije bio iznenađen što su odabrali E3 za službenu objavu datuma izlaska ove igre.

Novi Battlefield nastavak nosit će ime Battlefield Hardline, a izlazi 21. listopada ove godine za PC, PS4, Xbox One, Xbox 360 i PS3 po cijeni od oko 60 eura. Novost je što će se priča, umjesto na ratovima i vojsci, ovaj put temeljiti na policajcima i kriminalcima. Prošle jeseni, kada je izašao Grand Theft Auto 5 za PlayStation 3 i Xbox 360, mnogi su postavili pitanje kada će igra postati dostupna i na ostalim konzolama. Odgovor koji je zasigurno obradovao mnoge obožavatelje ove igre Rockstar je dao ovaj tjedan.

Ove jeseni, godinu dana nakon izlaska igre, GTA 5 napokon će se moći igrati na PC-u, PlayStationu 4 te Xboxu One. Postojeći igrači moći će prebaciti cjelokupan napredak u igri na nove platforme. Kreatori igre obećavaju poboljšanu rezoluciju i usavršene detalje. Još jedan novitet prikazan na E3 jest PlayStation TV, uređaj koji će na tržište izaći na jesen ove godine po cijeni od sto američkih dolara. PlayStation TV omogućuje igranje starih PS i PS Vita igara na TV uređaju sa standardnim Sonyjevim kontrolorom.

>> Stiže novo SF izdanje Sid Meierove Civilizacije: Sami kreirajte budućnost čovječanstva

>> Moć mijenja sve - Kevin Spacey uspostavlja novi svjetski poredak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije