Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI SE ŽALE

Novi problemi s društvenim mrežama: Otežano korištenje Instagrama, Facebooka i Messengera

Igor Soban/PIXSELL
08.10.2021.
u 21:24

Probleme s navedenim Facebookovim servisima prijavljuju pojačano i korisnici iz Hrvatske

Korisnici društvenih mreža ponovno javljaju probleme s Facebookom, Instagramom i Messengerom. Povećan broj prijava otežanog korištenja aplikacija počeo se bilježiti iza 20 sati, javlja Downdetector.

- Svjesni smo da neki ljudi imaju problema s pristupom našim aplikacijama i proizvodima. Radimo na tome da se stvari što prije vrate u normalu i ispričavamo se zbog neugodnosti - poručili su iz Facebooka.

Probleme s navedenim Facebookovim servisima prijavljuju pojačano i korisnici iz Hrvatske.

Podsjetimo, u ponedjeljak su svi Facebookovi servisi doživjeli potpuni pad koji je trajao šest sati. Osim što je izazvao probleme milijardi korisnika, nanio je i velike gubitke Marku Zuckerbergu. Iz tvrtke su naknadno tek izvijestili da je uzrok bila "neispravna promjena konfiguracija", ne navodeći tko je izvršio promjenu.

Ispadanje Facebooka iz globalne mreže bio je drugi udarac tom divu društvenih medija nekoliko dana nakon što je zviždačica u nedjelju optužila tvrtku da učestalo daje prednost dobiti umjesto suzbijanju govora mržnje i dezinformacija.

VIDEO Šestosatna blokada: Oglasili se iz Facebooka i otkrili krivca za jedan od najvećih padova mreža.

 

 

Komentara 1

ZL
Zlatnipijesak
21:52 08.10.2021.

Zgrozen sam, kako cu sad zivjeti, ma uzas! Pogotovo je sad smak svijeta za plasticne Instagramuse!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije