Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noviteti koji stižu

Novi gadgeti na hrvatskom tržištu i oni koji će tek biti predstavljeni

Samsung
Foto: Samsung
1/2
24.08.2015.
u 09:32

Početkom rujna održat će se tradicionalni sajam potrošačke elektronike u Berlinu IFA

Nova sezona predstavljanja novih pametnih uređaja polako se zahuktava. Samsung je sredinom kolovoza već objavio svoju novu uzdanicu u flagship kategoriji, odnosno visokoj kategoriji pametnih telefona. Samsung S6 edge+ novi je mobitel koji će na domaće tržište stići već početkom rujna. Novi član obitelji Galaxy nadogradnja je jedinstvenog i inovativnog dizajna pametnog telefona Galaxy S6 edge, s povećanim zaslonom čija je dijagonala 5,7 inča. Objedinjuje metal i staklo u elegantnom dizajnu te nastavlja trend uređaja sa zaslonima velike dijagonale, koji je Samsung pokrenuo 2011. predstavljanjem prvog uređaja Galaxy Note.

Početkom rujna održat će se i tradicionalni sajam potrošačke elektronike u Berlinu IFA. Na tom će sajmu izlagati svi poznati brendovi poput LG-a, Samsunga, Sonyja, Huaweija... LG će, primjerice, pokazati svoju proširenu kolekciju bežičnih audioproizvoda s dvama novim Bluetooth zvučnicima. LG Music Flow P5 i SoundPop 360 namijenjeni su potrošačima koji žele praktičnost zbog prenosivosti, a očekuju visoku kvalitetu zvuka. Usto, pokazat će i svoje cjenovno pristupačne bluetooth slušalice. Sony, pak, ima spremnu osvježenu fitness-narukvicu. Naravno, bit će tu i pregršt drugih noviteta, od televizora do perilica te robotskih usisavača i ostalih kućanskih pametnih uređaja, a svakako će i novi modeli mobitela biti u ponudi.

Apple pak, najavljeno je, kao i svake godine, glavne novitete predstavit će 9. rujna.

>> Samsung predstavio nove phablete – Galaxy S6 Edge+ i Note 5

>> Huawei P8 proglašen najboljim pametnim telefonom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije