Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvatanje koraka

Nokia se (možda) budi: Stiže njihov novi smartphone E7

Nokia
AFP
08.09.2010.
u 08:24

O telefonu E7 ne zna se previše, procurilo je tek to da će imati punu qwerty tipkovnicu te zaslon dimenzija 360x640 koji će vjerojatno biti osjetljiv na dodir.

Iako je nekad bila broj jedan u svijetu mobitela, finska Nokia u posljednje vrijeme teško uspijeva uhvatiti korak s rastućim trendom proizvodnje smartphonea. Zbog toga su se odlučili predstaviti nekoliko novih mobitela od kojih će prvi model biti E7. Predstavljanje će se održati na konferenciji Nokia World 2010. u Londonu.

E7 pokretati će operativni sustav Symbian^3 koji se nalazi na svim Nokijinim "pametnim mobitelima" i tako nastoji konkurirati sve popularnijem Googleovu Androidu i već etabliranom Appleovu iPhone OS-u.

O telefonu E7 ne zna se previše, procurilo je tek to da će imati punu qwerty tipkovnicu te zaslon dimenzija 360x640 koji će vjerojatno biti osjetljiv na dodir.

Nokia i dalje drži prvo mjesto po udjelu mobilnih telefona u svijetu i to isključivo zbog dominacije u nerazvijenim zemljama. U razvijenim zemljama njen udio je znatno pao zbog pojave smartphonea i velike popularnosti Applea i Googlea.

Ključne riječi

Komentara 6

MT
mtoplak2
09:41 08.09.2010.

Te mobitele toliko brzo izbacuju na tržište da to više nije normalno,čemu?

DE
dejo60
17:31 12.09.2010.

Nokia nikako da nauči.... Svi koriste WVGA rezoluciju oni još uvjek idu s 360x640

AG
Agramer198
02:04 09.09.2010.

A vjerojatno zato da kada se dogodi nesreća da ekipa može snimati sa kamerom što veće rezolucije... -.-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije