Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Uskoro objavljujemo sretnog dobitnika PS4 na Mondu!

Osvoji PlayStation 4
Foto: Mondo.hr
27.01.2014.
u 12:11

Službena prodaja PlayStationa 4 kreće 29. siječnja u ponoć, a kod nas je završilo komentiranje za besplatni PS4 Mega Bundle - hvala na sudjelovanju!

Hvala svima na sudjelovanju i brojnim komentarima koje smo primili. Sretnog dobitnika objavljujemo 29. siječnja u 10 h na Mondu.

Budite kreativni i komentirajte, a autora najkreativnijeg komentara Mondo će nagraditi sa - PlayStation 4 Mega Bundle!

Pitanje glasi:
Koji lik iz bilo koje PlayStation igre biste voljeli biti i zašto?

U kompletu se nalazi:
- PlayStation 4 konzola
- dodatni DualShock 4 kontroler
- 500 GB interne memorije
- igra „Killzone Shadow Fall“
- kamera

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Ukoliko niste, registrirajte se i svoje komentare ostavljajte u rubrici 'Ocjene korisnika'. Svaki registrirani sudionik može objaviti samo jedan komentar dužine do 300 znakova. Mondo tim izabrat će autora najkreativnijeg komentara i pokloniti mu novi PlayStation. Komentirati možete do utorka, 28. siječnja u podne, a objava dobitnika je u srijedu, 29. siječnja u 10 h na Mondu.

Veselimo se vašim komentarima i želimo vam puno sreće!

Komentara 26

D3
Dora_3
18:59 27.01.2014.

Spyro the dragon! :) Prastara igrica, igrala sam ju ko klinka po cijele dane. Ful je simpatičan taj ljubičasti rogati zmajić. Sve je baš bajkovito. Dugo sam imala fazu kad sam baš zbog te igrice obožavala zmajeve, pričala o njima i sanjala ih. Hahaha. Kad na početku igrice učiš letjeti, ja sam zabrijala da bi mogla probati s balkona, baš ko Spyro. Na kraju je došla mama i nije bilo katastrofe :P Prošla sam ju više puta, naravno i rado bi ju sad igrala opet da imam staru pleyku, al ne bi se naravno žalila ni na novu 4;)

DI
Dino993
19:06 27.01.2014.

Volio bih biti Michael iz igre GTA 5 jer je on jedan od trojice glavnih likova u najvećoj PS3 igri današnjice. Igra je osmišljena na način da satirično prikazuje "američki " način života te sam se kroz utrke, pucnjavu, zajedničkih misija sa online ekipom, raznoraznih krađa te višesatnog gubljenja po najvećoj do sad mapi GTA edicije zvanoj Los Santos. Jedna od rijetkih igrica koja me zaista oduševila na svaki način. Otkad je izašla GTA 5 Online edicija Michaelovim avanturama nema kraja. :-)

TV
tinki vinki
12:50 28.01.2014.

Cpt. Price iz Call of Dutyja , sprijecio nekoliko svjetskih ratova i besmrtan je .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije