Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUĐIVANJE

Filmovi na Google Playu stigli i u Hrvatsku, cijene od 6 do 110 kuna

Google Play
Foto: Screenshot Google Play
20.06.2014.
u 18:22

World War Z i Star Trek: Into Darkness, na primjer, stoje po 110 kuna za HD verziju

Odsad će i hrvatski građani moći posuđivati i kupovati filmove preko online dućana Google Play. Naime, Google je objavio kako ovu uslugu proširuje na nove zemlje, među kojima je i Hrvatska. Knjige i glazba još uvijek nisu dostupni na našem tržištu.

Neke je filmove moguće samo posuditi, neke samo kupiti, a kod nekih korisnici imaju oba izbora. Cijene su različite, a čini se da ovise o rezoluciji i starosti/popularnosti filma. Neki su filmovi dosta skupi – World War Z i Star Trek: Into Darkness, na primjer, u HD verziji možete kupiti za 110 kuna (82 za SD), 21 Jump Street za 71 za HD i 55 za SD, dok se neki mogu posuditi već za 6 ili 11 kuna. Stoga se moramo upitati hoće li Google Play postati popularan u Hrvatskoj ili će domaći korisnici interneta i dalje do filmova dolaziti ilegalnim skidanjem.

>> Filmove na Google Playu mogu gledati u Kambodži, ali ne i u Hrvatskoj

>> Novu, napredniju 24sata Android aplikaciju potražite u PlayStore-u!

Komentara 1

Avatar gnjuss
gnjuss
09:29 22.06.2014.

Mislim da se protiv "ilegalnog skidanja" može jedino boriti na ovakav način, ali brate, NE sa ovim cijenama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije