Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRILI USLUGU

Filmove na Google Playu mogu gledati u Kambodži, ali ne i u Hrvatskoj

Google
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
19.03.2014.
u 13:02

Ni na novom, proširenom popisu zemalja nema Hrvatske

Google je jučer proširio mogućnost pristupa filmskim sadržajima u svojoj trgovini Google Play na 38 novih zemalja, no među njima još uvijek nema Hrvatske.

Među zemljama čiji građani preko Google Playa mogu gledati filmove su i Kambodža, Nikaragva, Ruanda i Aruba, no Hrvatske nikako nema.

Pristup glazbi na Google Playu ima još manji broj zemalja, a Hrvatska nije ni među njima. Pokušate li, na primjer, iz Hrvatske otići na glazbeni dio Google Playa, dočekat će vas ova obavijest:

Foto: Screenshot/reuters

Zanimljivo je da pristup glazbi na Google Playu još uvijek nemaju građani Kanade.

>> Music Timeline - poslastica za ljubitelje moderne glazbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije