Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA SAD

eBay Now odsad dostupan na svim smartphoneima

ebay
David Jensen/Press Association/PIXSELL
28.02.2013.
u 22:49

Usluga koja je dosad bila dostupna samo u San Franciscu i New Yorku sada obuhvaća i San Jose

eBay Now danas je pokrenuo inačicu svoje usluge za sve pametne telefone, prenosi Mashable. eBay Now, koji se dosad mogao koristiti samo na Appleovim uređajim, korisnicima omogućuje da od lokalnih trgovaca naruče robu koja će im potom biti isporučena na kućnu adresu za manje od jedan sat.

- Imamo dobre odnose s trgovcima. Pokušavamo sklopiti partnerstvo s njima i ponuditi uslugu koju oni sami možda ne bi mogli pružiti - rekao je David Ramadge, šef eBaya za razvoj lokalnog poslovanja.

Naravno, usluga je zasad ograničena samo na SAD. Pri pokretanju u kolovozu 2012. godine bila je dostupna samo u San Franciscu. Mjesec dana kasnije proširila se na New York, a sada je dostupna i u San Joseu, inače sjedištu eBaya.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:38 01.03.2013.

usluga je novost a ne aplikacija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije