Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh na početku

Dotcomova Mega dobila milijun korisnika u samo 24 sata

kim dotcom,mega (1)
Reuters/PIXSELL
21.01.2013.
u 12:26

Mega vjeruje u vaše pravo na privatnost, poručio je kontroverzni Kim Dotcom iz svog doma u Novom Zelandu

Mega, novi servis za pohranu i dijeljenje podataka Kima Dotcoma, u samo 24 sata dobio je milijun korisnika, piše The Next Web. vijest je donio sam Dotcom na predstavljanju u svojoj kući u Novom Zelandu. Korpulentni poduzetnik, čiji je superpopularni servis Megaupload ugašen zbog optužbi za kršenje autorskih prava i pranje novca, naglasio je važnost slobode interneta.

- Internet ne pripada nikome. Ovi pokušaji da se zavlada internetom idu protiv inovacije i moraju prestati - rekao je Dotcom, zahvaljujući se Novozelanđanima na podršci.

- Mega vjeruje u vaše pravo na privatnost te je razvila tehnologiju koja vaše podatke čuva privatnim i sigurnim. Koristeći Megu, suprotstavljate se onima koji žele znati sve o vama - dodao je Dotcom.

Datum predstavljanja novog servisa nije slučajno odabran - naime, prije točno godinu dana ugašen je Megaupload. Dotcom je, uz nekoliko svojih suradnika, priveden, no u međuvremenu je pušten i bori se protiv zahtjeva SAD-a za izručenjem.

>> Sud: Dotcom može tužiti policiju i tajnu službu Novog Zelanda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije