Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3D PROJEKCIJA

Erdoğan održao govor kao hologram visok tri metra

Erdogan
Foto: Screenshot
1/2
28.01.2014.
u 21:19

Erdoğan je snimio svoj govor ispred zelenog ekrana, a snimka je potom projicirana u Izmiru

Turski premijer Recep Tayyip Erdoğan nije mogao doći na stranački sastanak u zapadnom turskom gradu Izmiru, no ipak je ondje uspio održati govor. Kako? Pojavio se u vidu holograma visokog tri metra.

Erdoğan je snimio svoj govor ispred zelenog ekrana, a snimka je potom projicirana u Izmiru.

Erdoğan je oduševljenoj publici govorio o nadolazećim lokalnim izborima i korupcijskom skandalu koji potresa zemlju te je doveo do čistke visokorangiranih dužnosnika vlade.

Turski premijer nije prvi političar koji je upotrijebio holograme za obraćanje narodu, piše The Verge. U 2012. godini indijski političar Narendra Modi projicirao je ni manje ni više nego 26 svojih holograma diljem države Gujarat. Modi je rekao da je time pokazao da je Indija svjetski lider u tehnologiji.

>> Doma ste u pidžami, a svi vas vide na sastanku u odijelu. Nemoguće?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije