Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA LJETO?

Zvijezda Reala bocnula Zidanea: Možda sam ja problem u Madridu?

Isco Španjolska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.03.2018.
u 11:39

- U Madridu nemam samopouzdanje koje je potrebno nogometašu. Utakmice za reprezentaciju me oživljavaju, vidim da imam povjerenje trenera.

Španjolska je sa 6:1 razbila Argentinu, a s tri gola briljirao je Isco. Nakon utakmice ofenzivac Reala je otkrio da mu kraljevskom klubu nedostaje ono što ima u reprezentaciji - povjerenje trenera.

- U Madridu nemam samopouzdanje koje je potrebno nogometašu. Utakmice za reprezentaciju me oživljavaju, vidim da imam povjerenje trenera. Želim pokazati koliko sam dobar - rekao je Isco pa dodao:

- Lopetegui mi vjeruje. U Madridu sam možda ja problem? Iskreno, ne znam kako da zaslužim  Zidanenovo povjerenje.

Inače, posljednjih se dana pojavila informacija da bi Isco na ljeto mogao napustiti Madrid, a kao potencijalni kupci spominju se Manchester City i Chelsea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije