Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEUGODNA SITUACIJA'

Evo kako je Drago Ćosić u izravnom prijenosu oprao HNS i Dalića

Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.03.2018.
u 09:26

– Na neki način skrivao je od javnosti da je postignut dogovor s klubovima da jedan dio ‘top igrača’ ne igra ovu drugu utakmicu protiv Meksika.

Hrvatska je golom Ivana Rakitića pobijedila Meksiko s rezultatom 1:0 iako nisu zaigrale ponajveće zvijezde reprezentacije – Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Danijel Subašić, Marcelo Brozović i Nikola Kalinić.

Zbog toga su se mnogi osjetili prevarenima, a Hrvatski nogometni savez zbog toga je oprao i HRT-ov komentator Drago Ćosić.

– Koliko god se izbornik Zlatko Dalić branio da je želio provjeriti sve igrače u čvrstim i jakim utakmicama uoči SP-a, ipak nije pobrao simpatije javnosti, a vjerujem da nitko u zadnjih 20 godina nije imao tolike simpatije javnosti. Na neki način skrivao je od javnosti da je postignut dogovor s klubovima da jedan dio ‘top igrača’ ne igra ovu drugu utakmicu protiv Meksika. Tako je na određenu razinu neugodnosti doveo i sam Meksiko koji je organizirao ovaj dvoboj – rekao je Ćosić pa dodao:

– Moram reći da je doveo u neugodnost i televizijske gledatelje te sve nas jer smo skupo platili prijenos. Da smo znali da neće biti Modrića i Mandžukića, sigurno bismo drukčije pregovarali oko cijene prijenosa. Nažalost, to je ona situacija kada Savez pregovara s nama s figom u džepu.

Komentara 79

KA
kajbiti
10:34 28.03.2018.

Zar su Jedvaj, Kramarić, Rog, Čop, Kalinić manje vrijedni za gledati od ovih kaj nisu igrali. Pa dečki su bili odlični, borbeni, svaka im čast. Čemu ovo omalovažavanje Drago? Vas cijenim ali ovo nije bilo fer.Kaj sad dižete tenzije. Nama ništa ne valja, baš smo prokle...

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
10:15 28.03.2018.

Javi se čosić koji cijeli radni vijek zivi na grbaći hrv sport..proputova cijjeli svijet na racun reprezentacije....klošar...

UV
Uvjekprotiv
09:37 28.03.2018.

HTV kao javna tv kuća MORA uvijek prenositi sve nastupe HRVATSKIH sportasa bez obzira ko igra. Ovdje se pokazalo da ovih 6 svetih krava bas i ne znace nesto i da treba pustiti i druge da igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije