Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BRAZILU

Žrtva pljačke: Bivši brazilski izbornik doživio veliku dramu zbog ispadanja od Hrvatske!

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Brazila u ?etvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Goran Stanzl/PIXSELL
24.12.2022.
u 16:26

Iskusni trener dao je ostavku nakon ispadanja carioca od vatrenih, a sada je postao žrtva pljačkaša

Donedavni brazilski izbornik Tite doživio je veliku neugodnost i pravu dramu jer je opljačkan u Rio de Janeiru nakon što je oko 6 ujutro bio u jutarnjoj šetnji. Podsjetimo, 61-godišnji trener je dao neopozivu ostavku nakon što je ispao od Hrvatske u četvrtfinalu svjetskog prvenstva nakon kaznenih udaraca. Navijači su ga na društvenim mrežama brutalno vrijeđali, a sada je postao žrtva pljačke. 

Titeu je u šetnji prišao još nepoznati lopov i oduzeo mu zlatni lanac, a pojedini svjetski mediji pišu da mu je ukraden i novčanik. Ogorčeni i razočarani počinitelj mu je prema The U.S. Sun, prigovarao zbog ispadanja Brazila sa svjetskog prvenstva.

Tite je očito svjestan na što su sve spremni brazilski navijači koji nisu nimalo ugodni kad 'polude'. Prije četiri godine, kada je Belgija porazila njegove izabranike u Rusiji, nekoliko dana nije izlazio iz stana. 

 

 

Komentara 1

TE
Teig1
17:07 24.12.2022.

Ti doli divljaci imali su sudije na svojoj strani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije