Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došlo do zabune

Urnebesno! Sportaši na ZOI-ju naručili hranu, nisu mogli vjerovati što im je stiglo

Zimske olimpijske igre
Foto: DPA/PIXSELL
1/32
08.02.2018.
u 13:27

Sad pokušavaju smisliti što će s tim....

Sendviči s jajima, slanina s jajima, salata od jaja, jaja s tostom, kajgana ili pečena jaja, takav prilično ograničen jelovnik mogli bi imati Norvežani na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu nakon što su primili račun za 15.000 jaja, umjesto za 1500, koliko su željeli. 

Šef norveškog izaslanstva Tore Ovrebo pokušava smisliti što napraviti s tolikim jajima, ali ne isključuje mogućnost da se sva pojedu. Norveška reprezentacija u Pjongčangu broji 121 člana, što sportaša, što službenih osoba. Svi bi mogli pojesti dosta proteina jer ispada da svakom članu pripadaju 124 jaja. 

"S jajima se dogodio nesporazum, ne treba nam ih toliko, riječ je o jednoj nuli više u narudžbi, od 1500 nastalo je 15.000", kazao je Ovrebo. "Vjerojatno ćemo ih iskoristiti, pretpostavljam... Možda će ih ljudi od kojih smo ih nabavili uzeti natrag, ne znam. Nije to veliki problem."

Zimske olimpijske igre
1/13

Ovrebo je dodao da je važno uživati na olimpijskim igrama. kao i u borbi za medalje.

"Cilj je zabavljati se i ostati dobri prijatelji – i kada se budemo vraćali, kao što smo bili kada smo došli. U međuvremenu se nadamo da ćemo osvojiti 30 medalja."

Iako su prijateljstvo i zabava cilj, nije to uvijek moguće postići u natjecateljskom svijetu olimpijskog sporta. Na kraju krajeva, omlet nije moguće napraviti, a da se ne razbiju jaja. 

Komentara 13

DJ
djakputnik
15:16 08.02.2018.

A da Rojs ode tamo farbati ta jaja ili na svako nacrtati olimpijski znak?

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:53 08.02.2018.

Mogu ih pokloniti gladnoj i siromašnoj djeci Južne Koreje

Avatar Django
Django
19:11 08.02.2018.

A oštija, nek učine feštu od jaj’ i pozovu Nadalinu ajmeeeeeee. A ako im dođe cijelo (olimpijsko) selo riješiti će problem u čas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije