Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ OBJAVIO KAZNE

Žestoko kažnjeni sudionici nereda u derbiju: 43 utakmice suspenzije!

Galatasaray
Foto: Reuters/Pixsell
08.11.2018.
u 22:27

Dvoboj je završio 2:2, a nakon zadnjeg sučeva zvižduka izbila je tučnjava u kojoj su sudjelovali igrači, treneri i dužnosnici.

Turski nogometni savez objavio je kazne za sudionike masovne tučnjave nakon završetka velikog istanbulskog derbija između Galatasaraya i Fenerbahčea.  

Dvoboj je završio 2:2, a nakon zadnjeg sučeva zvižduka izbila je tučnjava u kojoj su sudjelovali igrači, treneri i dužnosnici. 

Tako je trener Galatasaraya Fatih Terim kažnjen s sedam utakmica zabrane vođenja momčadi zbog uvreda upućenih sucima na konferenciji za novinare, igrač Fenerbahčea Jailson Siqueira s osam utakmica neigranja, a Roberto Soldado sa šest. 

Kažnjeni su i nogometaši Galatasaraya - Badou Ndiaye je dobio pet, Garry Mendes Rodrigues tri, a Ryan Donk s čak šest utakmica. Trener Galatasaraya Hasan Sas dobio je osam utakmica zabrane zbog napada na protivničke dužnosnike.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:43 09.11.2018.

Svi uvode red, jedino Hrvatska topovske udare s juga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije