Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMAŽENA ZVIJEZDA

Žestoko kažnjen jer je odbio kontakt s novinarima: 'Ne razgovaram s pijunima'

Reuters
06.05.2021.
u 15:45

- Nadam se da će taj novac od kazni ići u korist marginaliziranih društvenih skupina...

NBA liga ne tolerira nikakvo iščašeno ponašanje svojih protagonista, bilo da su igrači, treneri, klubovi, vlasnici u što se ovih dana uvjerio i superstar u redovima Brooklyn Netsa Kyrie Irving.

A on je nakon utakmica učestalo odbijao dolaziti pred novinare, a kada je to učinio nakon poraza od Milwaukee Bucksa on i njegov klub kažnjeni su sa po 35.000 USD.

I nije ovo Irvingu i Netsima, ove sezone, bila prva kazna za nepoštivanje obveza prema medijima koje, nakon utakmica, ima svaki NBA igrač. Naime, još u prosincu Kyrie je jednom prilikom poslao priopćenje, također odbivši izaći pred novinare, pa je tada platio 25.000 USD.

- Nadam se da će taj novac od kazni ići u korist marginaliziranih društvenih skupina... Ja ne razgovaram s pijunima. Moja pažnja vrijedi puno više.

Ostane li dosljedan sebi - što on opravdava željom da bude usredotočen samo na košarku - naredna financijska kazna može biti samo veća. Jer, njegova godišnja plaća od 33,4 milijuna dolara podrazumijeva i njegovu prisutnost u medijima jer NBA liga i na tome gradi svoju iznimnu poslovnu uspješnost. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije