Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV CAR

Zekić: Bočkajevo rasturanje benzinske bit će u TV kalendaru

U susretu 3. kola Prve HNL Osijek i Slaven Belupo su na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova
Davor Javorovic/PIXSELL
09.08.2022.
u 16:52

'Ja sam sad toliko godina u hrvatskom nogometu da imam poštovanja prema baš svakom klubu' - kaže bivši nogometaš i sadašnji trener Farmaceuta.

Zoran Zekić poznato je trenersko lice u Hrvatskoj, jedno vrijeme je bio na klupi Osijeka, dok trenutno obavlja funkciju šefa stožera u Slaven Belupu.

Gostovao je u poznatom podcastu Utakmicu po utakmicu i sve dobro nasmijao jednim urnebesnim komentarom. Voditelj i sportski komentator Ivan Ljubić ga je pitao da se proba sjetiti jedne anegdote iz svoje karijere koja mu je bila posebno komplicirana. 

- Ne volim što mi se dogodila Perina benzinska, nije dobro što se to desilo jer nije bilo dobro ni za njega ni za nas. To nije anegdota, to je događaj koji će za 30 godina biti u TV-kalendaru, dogodilo se na današnji dan ili kronika osječke noći - ispričao je današnji trener Slaven Belupa o slučaju Bočkaj, prenosi GOL.hr.

Belupo je nedavno gostovao u Gradskom vrtu i izvukao bod, ZZ se u poluvremenu nije dugo zadržavao u svlačionici, nego se odlučio na atletskoj stazi opustiti uz - cigaretu.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije