Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEGUNAC IZ HRVATSKE

Zdravko Mamić nije mogao šutjeti nakon pobjede Hrvatske, njegova objava je 'zapalila' internet

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića
Foto: Denis Kapetanović /PIXSELL
1/8
17.12.2022.
u 19:15

"Devet igrača Dinama večeras je igralo u utakmici koja Hrvatskoj donosi novu svjetsku broncu, a oba strijelca su Dinamovi dragulji", napisao je Zdravko Mamić

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je nevjerojatan uspjeh i na SP-u u Kataru svladala Maroko (2:1) u utakmici za treće mjesto. Vatreni su tako u samo 24 godine stigli do treće medalje na svjetskim prvenstvima. Prije katarske bronce vatreni su 2018. bili drugi, a 1998. treći. A nakon ovog uspjeha Hrvatske, javio se i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić koji je iz BiH poručio:

"Treći put u posljednjih sedam svjetskih prvenstava Hrvatska se penje na postolje u konkurenciji 211 zemalja. Zemlja od 3,5 milijuna stanovnika. Drugi put u četiri godine osvajamo medalju. David protiv mnoštva Golijata. Devet igrača Dinama večeras je igralo u utakmici koja Hrvatskoj donosi novu svjetsku broncu, a oba strijelca su Dinamovi dragulji. Srce puno kao kuća. Bravo Daliću, bravo momci! Igraj moja Hrvatska", napisao je Mamić za Facebooku i za ovu objavu u sat vremena dobio gotovo 10 tisuća likeova.

Podsjećamo, ovih se dana opet pokazalo da je Mamić utjecajan u Dinamu iako ne želi u Hrvatsku jer bi bio uhićen. Na nedavnoj skupštini kluba pokazalo se da jedna struja čuva leđa Zdravku Mamiću kojeg neki i dalje smatraju stvarnim gazdom maksimirskog velikana, dok je druga strana naklonjena Krešimiru Antoliću, čija je smjena pokrenuta.

Komentara 122

OL
olujasviholuja2
19:24 17.12.2022.

Zašto ne možemo komentirati Gerovca? Komu smeta izjava Z. Dalića kad je posvetio pobjedu hrvatskim braniteljima.

PR
prajdali100
19:29 17.12.2022.

Je li se oglasio Vučić ? Ima li Dežulović kakav komentar? Nestrpljivi smo.

Avatar Moodleen
Moodleen
19:22 17.12.2022.

Sad nakon Mamićeve očekujemo i izjavu Vučića, naravno da to hartija ne smije propustiti...pa onda još i izjave raznoraznih džokonjića, blablaševića, brnapičke, pokos-vukovičke... Pa ipak je HRVATSKA treća na svijetu, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije