Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Danske

Wilbek: Hrvatska je vrhunska, a Danska je blagi favorit

Ulrik Wilberg
Foto: DPA/Pixsell
23.01.2014.
u 08:53

– Sve je kako treba biti, četiri glavne reprezentacije su u polufinalu. Za rukomet to ne može biti bolje

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak će u polufinalu Europskog prvenstva igrati protiv Danske, dok će se u drugom susretu sastati Španjolska i Francuska. Takav raspored oduševio je Danca Andersa Eggerta.

– Sve je kako treba biti, četiri glavne reprezentacije su u polufinalu. Za rukomet to ne može biti bolje, rekao je Eggert te se osvrnuo na Hrvatsku:

– To je velika momčad, a glavni igrači su im Duvnjak, Vori i Alilović. Hrvatska ima sve što je potrebno vrhunskoj momčadi, ali nadam se da ćemo slaviti. A znamo da će utakmica biti teška, u ovoj fazi više nema laganih susreta.

Danski izbornik Ulrik Wilbek smatra da je Danska favorit, ali kako njezina prednost nije značajna.

– Šanse su 51-49 u našu korist, ali to je polufinale i sve je otvoreno. Četiri su najbolje reprezentacije stigle ovdje, jasno da će nama publika davati vjetar u leđa, ali to ne mora biti ključno i teško je davati prognoze. Borit ćemo se i vjerujemo da možemo razveseliti publiku – zaključio je Wilbek.

>>Vori: Ovo je nevjerojatan uspjeh za državu s četiri milijuna ljudi

Komentara 10

GR
grabice
10:12 23.01.2014.

Hvala deckima hvala Goluzi i stozeru.E sad sto god bude.Kao sto imamo cetiri godisnja doba imamo i konstantu hr repka uvijek medu cetiri, Da smo takvi u privredi,poljoprivredi demokraciji gdje bi nam bio kraj. Ali u rukometu nastupaju muskarci domoljubibi sportasi a u ostalim granama opsjenari koji nas uporno kao veliki znalci guraju u provaliju. Samo da se opsjenari ne docepaju rukometa pa da pokazu svoje znanje ajme bi bilo i rukometu

GR
grabice
10:20 23.01.2014.

Hrvatska uvijek medu prve cetiri .Kako lijepo. Ili mozda ipak boli.Izdrzite nije lako.Svaki put Hrvatski dres i Hrvatska himna a jos kad pobijede nije lako sitnozubi nije nikako lako.

BL
blackhawk1
10:06 23.01.2014.

...covjek je realan....danaska je blagi favorit....samo da ne budu i suci na njihovoj strani i naravno mozemo ih dobit nismo ni mi bezveze usli u polufinale.....naprijed hrvatskaaa!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije