Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Wenger: Zaboravljate što ste pisali, jel patite od Alzheimera

'Arsene Wenger, Manager of Arsenal awaits kick off during the match between West Bromwich Albion and  Arsenal at The Hawthorns in West Bromwich, England on May 13, 2012. AFP PHOTO/IAN KINGTON   RESTRI
'IAN KINGTON'
25.11.2012.
u 18:36

Arsene Wenger, Arsenalov trener, našao se na udaru medija i novinara nakon utakmice protiv Aston Ville (0:0). Upitan je li ga ismijavanje s tribina povrijedilo, rekao je:

– Ne. Već sam trideset godina na vrhu i ako vas moram uvjeravati da znam voditi momčad, to bi bila uvreda za vas. Koliko ste dugo vi menadžer? Koliko ste vi utakmica vodili? Dođem li na jednu od vaših utakmica, obećavam vam da ću sjediti na tribinama i govoriti: \"Znate što radite\" – odbrusio je Francuz novinarima podsjetivši kritičare kako su ga napadali prošle sezone nakon katastrofalnog starta u sezonu.

– Zaboravljate što ste pisali prošlog rujna, listopada i studenoga. Kao da patite od Alzheimera – kazao je Francuz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije