Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Washington preuzeo vodstvo u Istočnoj konferenciji

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
19.12.2015.
u 11:17

Washington je gubio 3-0 u drugoj trećini protiv Tampa Baya, ali su onda rezultat preokrenuli Ovečkin i Oshi te Marcus Johansson.

Hokejaši Washingtona Capitalsa su sinoćnjom pobjedom od 5-3 nad Tampa Bay Lighteningom zauzeli vrh Istočne konferencije NHL lige. Junaci utakmice bili su Alex Ovečkin i TJ Osh koji su postigli po dva pogotka. Rus je sa svojim 16. golom ove sezone zauzeo šesto mjesto na ljestvici strijelaca.

Washington je gubio 3-0 u drugoj trećini, ali su onda rezultat preokrenuli Ovečkin i Oshi te Marcus Johansson.

Ottawa Senatorsi su 4-2 slavili protiv San Jose Sharksa, a do pobjede su također stigli s tri pogotka u zadnjoj trećini. Poveo je San Jose pogotkom Joea Thorntona, a onda je Ottawa izjednačila pa povela zahvaljujući Bobby Ryanu, Jean Gabriel Pageauu Chrisu Widemanu i Eriku Karlssonu. Zadnji gol za San Jose zabio je Brent Burns.

Boston Bruinsi su sa 6-2 pobijedili Pittsburgh Penguinse, a rookie Frank Vatrano je postigao prvi hat trick u NHL-u. Vatrano je izjednačio na 1-1 sredinom prve trećine, a onda je zabio dva gola u razmaku od  tri minute u zadnjoj trećini. Dva gola za Boston zabio je i patrice Bergeron, a šesti pogodak postigao je Loui Eriksson. Strijelci za Pittsburgh bili su Conor Sheary i Trevor Daley. 

I Winnipeg je uvjerljivo slavio, sa 5-2 je pobijedio New York Rangerse kojima je ovo sedmi uzastopni poraz u gostima. S dva gola je pobjedi pridonio Bryan Little, a ostali strijelci su bili Dustin Byfuglien, Tyler Myers i Andrew Ladd. Pogotke za Rangerse postiglis u J.T Miller i Dan Boyle. 

Florida je nakon dvije trećine bez pogodaka ipak stigla do pobjede i to do 2-0 nad Carolina Hurricanesima. Za pobjedu su zabili Willie Mitchell i Reilly Smith. 

Jedini neizvjestan sinoćnji susret bio je onaj između Detroit Red Wingsa i Vancouver Canucksa. Detroit je sa 4-3 slavio nakon izvođenja kaznenih udaraca, a pobjedničkig ol zabio je Linden Vey.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije