Naslovnica Sport SP 2018

Vukojević heroj u Ukrajini! Platit će njegovu kaznu, a nude mu i posao

– Odlučili smo platiti kaznu umjesto Vukojevića. I ponudit ćemo mu radno mjesto u našem savezu – rekao je predsjednik Nogometnog saveza Ukrajine
10. srpnja 2018. u 13:32 116 komentara 24635 prikaza
Ognjen Vukojević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Uzvik "slava Ukrajini" stajao je Ognjena Vukojevića izbacivanja iz Hrvatskog nogometnog saveza, no naš dojučerašnji skaut postao je heroj u Ukrajini.

Luka Modrić Hrvatska Rusija Bivši trener Dinama: 'Luka Modrić ima jednu manu i zato neće dobiti Zlatnu loptu'

Ukrajinci su izrazili podršku nekadašnjem igraču kijevskog Dinama, a predsjednik tamošnjeg saveza Andrej Pavelko ponudio mu je pomoć.

Pavelko se u parlamentu pojavio u hrvatskom dresu, doduše ne Vukojevića ili Domagoja Vide nego Ivana Rakitića te najavio da će savez platiti 15,000 franaka, s koliko je Fifa kaznila Vukojevića.

>> Pogledajte kako se uspjeh vatrenih slavio diljem Hrvatske

Hrvatska Rusija slavlje UVJERLJIVO VODEĆI Nevjerojatan podatak: Najviše igrača u završnici SP-a poniklo u hrvatskom klubu!

– Odlučili smo platiti kaznu umjesto Vukojevića. I ponudit ćemo mu radno mjesto u našem savezu – rekao je Pavelko te dodao:

– Trenutno proučavamo pravni okvir kako pomoći Vukojeviću da podnese žalbu na Međunarodnom sportskom sudu (CAS). Pružit ćemo mu potpunu pravnu i financijsku pomoć.

Vida OVAJ PUT S OLIĆEM Procurila nova snimka Domagoja Vide: 'Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim'

Pavelko je rekao da ne vidi političku poruku u uzviku "slava Ukrajini" te da će to raspravu o tom pitanju pokrenuti na idućem sastanku Fife u Zurichu.

Podršku Vukojeviću dao je i nekadašnji boksački svjetski prvak Vladimir Kličko, tekst podrške Vidi i Vukojeviću objavio je i Ukrajinski nogometni savez.

Ognjen Vukojević
1 / 10
Zlatko Dalić i vatreni spremaju se za završnicu SP-a
INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

  • bijelocrveni:

    Za srbe i ruse je fasizam kada se branis od njihove agresije. Slava Ukrajini!

  • dirižabl:

    Slava Ukrajini!

  • kajinx:

    FIFA je kaznila Šimunića na izjavu svjedoka da su Srbi bili većina u Hrvatskoj dok ih Ustaše nisu pobili i tako Hrvati postali većinski narod.