Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAJ PUT S OLIĆEM

Procurila nova snimka Domagoja Vide: 'Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim'

Vida
Foto: Printscreen Twitter
10.07.2018.
u 10:55

– Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Beograd gori, ajmo. Pozdravi kafanu Beograd u Kijevu, tamo smo palili – rekao je Vida držeći bocu piva u ruci, a onda zapjevao hit Tome Zdravkovića "Kafana je moja sudbina".

Domagoj Vida nakon pobjede nad Rusijom snimio je video u kojem je uskliknuo "slava Ukrajini" zbog čega ga je opomenula Fifa. Sada se pojavio još jedan video u kojem branič hrvatske slavi plasman u polufinale.

– Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Beograd gori, ajmo. Pozdravi kafanu Beograd u Kijevu, tamo smo palili – rekao je Vida držeći bocu piva u ruci, a onda zapjevao hit Tome Zdravkovića "Kafana je moja sudbina".

Na snimci se vidi i pomoćnik u reprezentaciji Ivica Olić koji je nakratko zapjevao s Vidom.

>> Pogledajte i kako je Hrvatska slavila uspjehe vatrenih

Komentara 71

HB
HBPM33
11:15 10.07.2018.

Ljudi, nije mislio da Beograd gori, nego pozdravlja kafanu "Beograd" u Kjjevu čiji je vlasnik Jovan gde se gledala utakmica i gde je on često boravio. Iz Novog Sada sam, fakultetski obrazovan, sredovečan, navijao za Rusiju (izmedju Hrvatske i Rusije, se opredelio za Rusiju, kao i 70ak posto generacije 60ih). Omladina u kafićima, studentarija - za Hrvatsku.

SV
stjepan v.
11:16 10.07.2018.

Vida nista lose Nije mislio Ali mora znati da su kamere svugdje, zlobni index ne spava.

DI
Diesel
11:07 10.07.2018.

Blago gospodji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije