Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO U 84. MINUTI

Vrsaljko ušao s klupe pa asistirao za pobjedu

Euro 2020 - Croatia Training
HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.09.2021.
u 22:11

Vrsaljko je u igru ušao u 84. minuti, a šest minuta kasnije je asistirao za - pobjedu. Inače, Getafe je vodio 1-0, ali je potom oba gola za goste postigao Urugvajac Luis Suarez

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko ove sezone igra vrlo rijetko za svoj madridski Atletico.

Točnije, u šest utakmica španjolske Primere samo je dva puta ušao u igru s klupe za pričuve. Prvi put u 1. kolu kada je protiv Celte u igru ušao u 97. minuti, dok je drugi put zaigrao ovog utorka kada je Atletico gostovao kod Getafea i pobijedio 2-1 u ogledu 6. kola Primere.

Vrsaljko je u igru ušao u 84. minuti, a šest minuta kasnije je asistirao za - pobjedu. Inače, Getafe je vodio 1-0, ali je potom oba gola za goste postigao Urugvajac Luis Suarez.

Atletico se nalazi na prvom mjestu ljestvice s četiri pobjede i dva remija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije