Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNE OKOLNOSTI

Ništa od povratka Šime Vrsaljka među vatrene! Dalić ga ne vodi u Katar

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
18.03.2022.
u 23:33

Aktivirat će se pretpoziv Mili Škoriću, a kako je najavio da će u Kataru isprobavati formaciju 3-5-2, koristit će Josipa Juranovića i Josipa Brekala na desnom boku.

Šime Vrsaljko ipak neće ići u Katar, gdje hrvatska nogometna reprezentacija igra dvije prijateljske utakmice - protiv Slovenije (26.3.) i Bugarske (29.3.).

Ozljeda bedrenog mišića tijekom utakmice s Betisom 6. ožujka je učinila svoje pa nije spreman, iako se očekivao njegov veliki povratak, prvi nastup za Hrvatsku nakon Europskog prvenstva prošle godine. No izbornik Zlatko Dalić ga je zbog ovih okolnosti odlučio poštedjeti, ali računa na njega kad se oporavi.

Stoga, aktivirat će pretpoziv Mili Škoriću, a kako je najavio da će u Kataru isprobavati formaciju 3-5-2, koristit će Josipa Juranovića i Josipa Brekala na desnom boku.

Inače, reprezentacija se okuplja u ponedjeljak 21. ožujka i u utorak ujutro leti za Dohu.

 

Komentara 3

MA
Maui
12:47 19.03.2022.

Mile Škorić? Dobar igrač za razinu HNL-a i ništa više. Kakva repka... Smiješno.

DU
Deleted user
07:14 19.03.2022.

Ne znam što više forsira Brekalu na desnom boku......

RA
radolizem
23:45 18.03.2022.

Nije zvao Caktaša i Bočkaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije