Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamantna liga Rimski dvoboj u visu pripao našoj atletičarki

Vlašić ozlijedila zglob!

'Blanka Vlasic of Croatia (R) dances with Chaunte Howard-Lowe of the U.S. after winning the women\'s high jump event at the IAAF Diamond League athletics meeting in Rome June 10, 2010.   REUTERS/Giamp
'GIAMPIERO SPOSITO'
11.06.2010.
u 12:06

Uz američkog kuglača Christina Cantwella Blanka Vlašić jedina je u sva tri nastupa bila pobjednica u svojoj disciplini i sada ima osvojenih 12 bodova.

 Tko skupi najviše bodova u svojoj disciplini, bit će dodatno nagrađen sa 40.000 dolara.

– Dugo nisam bila sudionica ovako dramatičnog nadmetanja. Amerikanka Howard i ovaj je put bila ozbiljna suparnica – rekla je Blanka.

Naša visašica iz prve preskače 2,01, ali se Howard ne da i tu visinu preskače u trećem pokušaju. Obje su iz drugog pokušaja preskočile 2,03 metra.

– S preskočenih 203 centimetra izjednačile smo rekord mitinga koji sada dijelimo s Cloete i Slesarenko. Nakon što sam preskočila 2,03, slavila sam i silazeći sa strunjače izvrnula zglob. Morala sam tražiti pomoć fizioterapeuta koji je bandažirao nogu – rekla je Blanka.

Visina od 2,05 za obje je bila nemoguća misija.

– Dobro je da nisam ozlijedila nogu kojom se odražavam. Nadam se da sam samo istegnula skočni zglob. Vidjet ću koliko je ozbiljno – dodala je Blanka.

Sljedeći nastup naša najbolja atletičarka trebala bi imati u Beogradu 20. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dobravila
12:18 11.06.2010.

Bravo Blankice kraljice hrvatska : ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije