Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ZADATAK

VIDEO YouTuber lomio jezik izgovarajući imena vatrenih: 'Gibrik, Sousa, Petovik, Livaha'

Foto: Screenshot: Youtube
1/3
14.11.2022.
u 20:11

- Ispričavam se, znam da sam izmasakrirao vaša imena. Jedva čekam da čujem kako će ih komentatori izgovarati da se mogu ispraviti - rekao je.

Svjetsko prvenstvo sve je bliže, a hrvatska reprezentacija večeras je otputovala u Saudijsku Arabiju, gdje će odigrati pripremnu utakmicu uoči Katara.

Izbornik Zlatko Dalić na Mundijal je poveo 26 igrača, a jedan YouTuber pred sebe je, uspostavit će se, stavio nelak zadatak. Naime, pokušao je pročitati ime svakog vatrenog na SP-u. 

- Ovaj put imamo Hrvatsku. Hrvatska je u skupini F i prvu utakmicu igra protiv Maroka 23. studenog. Ne znam ništa o Svjetskom prvenstvu. Ovo će biti zabavno - rekao je na početku. 

Potom je počeo nabrajati. 

- Ivika Ivusik, Ivo Gibrik, Domagouđ Vida, Diđan Lovren, Borna Sousa, Kristijan Đakik, Bruno Petovik, Marko Livađa. Livaha? - neka su od imena s kojima se baš i nije snašao. 

22.09.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga Nacija, Liga A, skupina 1, 5. kolo, Hrvatska - Danska. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

- Pretpostavljam da je Josip često ime u Hrvatskoj, među braničima pogotovo - dodao je dok je izgovarao imena Šutala i Stanišića. 

Odmah je i uputio ispriku navijačima Hrvatske koji će možda pogledati video. 

- Ispričavam se, znam da sam izmasakrirao vaša imena. Jedva čekam da čujem kako će komentatori to izgovarati da se mogu ispraviti - zaključio je YouTuber Arias and the NATION.

Video pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije