Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI NA TRG

VIDEO Vida je glavni: Naš bećar i dika maše zastavom na vrhu busa, čuvaju ga Lovren i Juranović

Zagreb: Domagoj Vida ponovno na krovu autobusa sa zastavom podiže atmosferu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
18.12.2022.
u 19:46

Za cijelo to vrijeme navijači uživaju, baklje gore, vlada sveopće veselje. Pjevala je Daleka Obala, a potom se pokrenula pjesma 'Zovi, samo zovi'. Doček će trajati dugo...

Domagoj Vida nije igrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali je prije toga na prijateljskom dvoboju protiv Saudijske Arabije upisao 100. nastup za hrvatsku reprezentaciju. Zlatko Dalić rekao je kako je naš stoper igrač za poželjeti, pravi reprezentativac koji pomaže suigračima i radi za ekipu.

A to je pokazao i sada. Doduše, nije igrao već - mahao zastavom. Vidi je pripala uloga zbog koje se našao na prvom mjestu krova autobusa. Vida je za Hrvatsku debitirao još 2010., a u paru s Dejanom Lovrenom igrao je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kada su osvojili srebro. Lovren ga je ovoga puta držao za hlače kako ne bi pao, a pidružio mu se i Juranović. 

Za cijelo to vrijeme navijači uživaju, baklje gore, vlada sveopće veselje. Pjevala je Daleka Obala, a potom se pokrenula pjesma 'Zovi, samo zovi'. Doček će trajati dugo...

 

Komentara 4

PA
pan-am
20:50 18.12.2022.

Vida legenda ,pravi slavonac ,veseljak !!!

Avatar Amfilohija
Amfilohija
21:18 18.12.2022.

Pa ovaj uopšte nije igrao???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije