Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroj za golove

VIDEO 'Svemirski' Haaland utrpao pet pogodaka Leipzigu i ispisao nogometnu povijest

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig
Jason Cairnduff/REUTERS
14.03.2023.
u 22:45

Norveška mašina upisala se pet puta u listu strijelaca na utakmici elitnog klupskog natjecanja

Norveški napadač u dresu Citya Erling Braut Haaland je totalna 'ludnica'! Čudesni centarfor postigao je pet pogodaka nesretnom Leipzigu i tako postao tek treći nogometaš kojem je to pošlo za nogom. Trenutno je na brojci od 10 ovosezonskih pogodaka u Ligi prvaka iz samo šest utakmica.

Treba reći, bili su to njegovi 29., 30., 31., 32. i 33. gol u 25 nastupa u Ligi prvaka. Nitko do sad nije došao do te brojke u manje susreta, a također je postao i najmlađi igrač (22 godine i 236 dana) u povijesti natjecanja koji je stigao do brojke od 30 golova. Ovo je statistika koja će u budućnosti biti teško nadmašena. 

Soccer Football - Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig - Etihad Stadium, Manchester, Britain - March 14, 2023 Manchester City's Erling Braut Haaland celebrates scoring their fifth goal REUTERS/Carl Recine Photo: Carl Recine/REUTERS
Foto: Carl Recine/REUTERS

Soccer Football - Champions League - Round of 16 - Second Leg - Manchester City v RB Leipzig - Etihad Stadium, Manchester, Britain - March 14, 2023 Manchester City manager Pep Guardiola with Erling Braut Haaland after he was substituted REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

Nakon što je zabio peti puta, Pep Guardiola ga je odlučio izvaditi igre nakon sat vremena igre. Sve pogotke nezaustavljivog Haalanda možete pogledati OVDJE

 

 

 

Komentara 7

BE
Berri
04:19 15.03.2023.

City je srušio cijenu Gvardiolu. Nakon ovog mu cijena neće biti 115 milijuna nečega, nego 80, što ne znači da je Gvardiol manje dobar, nego samo da je onih cijena od 115 bila nerealno napuhani balon. Ne bojim se za Joška. Kada dođe u City neće dobivati 6 golova.

Avatar 15545
15545
02:50 15.03.2023.

A joska? Jel ga Haland izvoza ka i Messi?

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
06:54 15.03.2023.

Jel poznato našim novinarima da je tu utakmicu također igrao i jedan Hrvat 🤫

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije